Hypotheek advies

Helder Hypotheekadvies

Bent u op zoek naar een helder hypotheekadvies? Dan zit u bij H2O Hypotheken & Assurantiën, gevestigd in Leeuwarden en marktleider in helder hypotheekadvies, bij het juiste kantoor.

U kunt voor een hypotheekadvies bij vele instellingen terecht. Onafhankelijke advieskantoren en banken vechten om voorrang om voor u een hypotheek op te mogen maken.  Een laag hypotheekbedrag is belangrijk. En omdat een hypotheek voor langere tijd wordt aangegaan is weten waar u voor tekent net zo belangrijk. H2O is in alles transparant en verstrekt al jaren voor Leeuwarden en ver daarbuiten hypotheekadviezen die begrepen worden.

H2O Hypotheken & Assurantiën in Leeuwarden is marktleider in helder hypotheekadvies. Na het inventarisatie- en kennismakingsgesprek weet u precies hoe wij te werk gaan en welke kosten hieraan verbonden zijn. Zodra u besluit dat H2O Hypotheken voor u het hypotheekadvies en de bemiddeling mag verzorgen, gaan wij voor u aan de slag!

 

Het afsluiten van een hypotheek

Het proces voorafgaand aan het hypotheektraject verloopt meestal volgens hetzelfde stramien. Eerst kijkt men op internet wat er maximaal geleend kan worden. Aan de hand van dit wel erg globale plaatje bekijkt men het woningaanbod op Funda om vervolgens verliefd te worden op een bepaalde woning. En de hypotheek? Dat is een noodzakelijk kwaad om de woning te financieren. Herkent u zich in dit plaatje? H2O Hypotheken & Assurantiën draait de volgorde graag om.

 

Helder hypotheekadvies om lekker te kunnen leven

Waar het om gaat is dat u zich goed voelt in de woning die u bewoont  Dat wil zeggen dat  de woning en ook de financiële kant van de woning klopt. Helder Hypotheekadvies gaat namelijk verder dan alleen het afsluiten van de hypotheek. H2O Hypotheken & Assurantiën bespreekt met u de volgende punten:

  • Hypotheek last bruto en netto
  • Betaalbaarheid van de woning bij arbeidsongeschiktheid
  • Betaalbaarheid van de woning bij werkeloosheid
  • Betaalbaarheid van de woning indien er een overlijden plaatsvindt
  • Verzekeringen welke aansluiten bij uw wensen

Nadat wij dit totaalpakket samen met u hebben doorgenomen en u hierin duidelijk doordachte keuzes heeft gemaakt, spreken wij van een helder hypotheek advies.

Zodra u eigenaar van de woning bent begint het eigenlijk pas. Uw financiële huishouding zal in de komende dertig jaar (over het algemeen de looptijd van de hypotheek) wijzigen. Denk  aan gezinsuitbreiding, het wisselen van werkgever, meer/ minder werken etc.  Voor al deze levensfasen heeft H2O een heldere beheerovereenkomst met u: u kunt voor al deze “momenten” en de bijbehorende vragen ongelimiteerd bij ons terecht. Geen verassingen achteraf, wel zo duidelijk.