Hypotheek Berekenen

Op zoek naar een hypotheek?

Maak dan nu een afspraak met een hypotheekadviseur van H2O assurantiën.
Bent u op zoek naar een hypotheek en wilt u weten welk bedrag u kunt krijgen? Of welke vorm bij u past? Maak dan nu een afspraak met een onafhankelijke hypotheekadviseur van H2O. U krijgt dan de laagste rente met de beste voorwaarden!

Uw adviseur: Erwin Schaafsma

Ik zit inmiddels 15 jaar in het vak als erkend hypotheekadviseur en heb afgelopen jaar mijn 1.250ste hypotheekbemiddeling gerealiseerd; een mijlpaal waar ik trots op ben!
Stuur uw gegevens door en ik bel u binnen 24 uur voor een afspraak. Een afspraak verplicht u natuurlijk tot niets en is gratis.

Over H2O Hypotheken & Assurantiën

Wij zijn een jong onafhankelijk en zelfstandig werkend kantoor, welke zich richt op de particuliere en zakelijke markt. Wij zijn gespecialiseerd in Hypotheken, Verzekeringen en Pensioenen, gevestigd in Franeker en werkzaam in de drie noordelijke provincies.

Klanten aan het woord

Annie de Jong, Februari 2012 – Advies bij oversluiten hypotheek
Een helder advies en alle mogelijkheden en opties werden goed toegelicht. Er werd professioneel meegedacht over de specifieke situatie. Bedankt hiervoor!

Anoniem, April 2012 – Advies het aankoop van een woning
Is erg goed op de hoogte qua mogelijkheden en niet iemand die opdringerig is. Wij hebben nu voor de tweede keer een hypotheek bij deze adviseur afgesloten en weer heel goed geholpen.Bedankt hiervoor!