Hypotheek voor ondernemers

Als ondernemer denkt u na over omzet, personele bezetting, inkoop, groei, etc. De aankoop van een eigen huis is voor iedereen een ingrijpende beslissing, maar voor u als ondernemer geldt dat des te meer! Als er namelijk één doelgroep is voor wie het lastig is om een hypotheek af te sluiten, dan zijn het wel de ondernemers en dan met name de startende ondernemers. Daar waar werknemers kunnen volstaan met het overleggen van salarisstroken en een werkgeversverklaring, wordt er van de ondernemers uitgebreide financiële informatie gevraagd over de afgelopen drie jaren.

Kan ik, als ondernemer, een hypotheek krijgen?

Vanzelfsprekend kan dat en vaak wordt hier veel te moeilijk over gedach! Bij H2O Hypotheken & Assurantiën in zowel Leeuwarden als Franeker doet u zaken met deskundige hypotheekadviseurs die gespecialiseerd zijn in het adviseren van ondernemers. Na een uitgebreide inventarisatie onderzoeken we de verschillende mogelijkheden voor u ten aanzien van het vinden van de juiste hypotheek en wat daar verder nog allemaal bij komt kijken. We kijken dus verder dan alleen uw hypotheek, iets wat u als ondernemer ook van ons mag verwachten. Even een afspraak maken dus!

Deskundige Hypotheekadviseur op kantoor Leeuwarden & Franeker

Voor u als ondernemer kan het lastig zijn om de financiering voor een eigen woning rond te krijgen, maar onze deskundige hypotheekadviseur, die eveneens gespecialiseerd is in het adviseren van ondernemers, helpt u graag bij het maken van de juiste beslissing en draagt oplossingen aan voor uw specifieke wensen. Door zijn kennis en ervaring met ondernemers kan de adviseur u helpen bij complexere hypotheek vragen. Bijvoorbeeld wat uw mogelijkheden zijn als u een deel van uw woning zakelijk gebruikt.

Hypotheek voor de ZZP’er

H2O Hypotheken & Assurantiën weten meerdere wegen te bewandelen bij de verschillende hypotheekverstrekkers en kijkt daarom verder dan alleen de jaarcijfers van uw onderneming. Want wist u bijvoorbeeld dat uw arbeidsverleden voorafgaand aan uw ZZP carrière meegenomen kan worden in get hypotheek advies? Neem daarom altijd uw inkomensgegevens mee van de periode toen u nog in loondienst was, wanneer u minder dan 3 jaar zelfstandige bent als ZZP’er.